ŽAD 2015 - čtyřboj

26.09.2015 19:12

Přes komplikace s odložením závodů z tradičního termínu, přinesly závody velice slušnou účast - 118 atletů. Dle dresů některých atletů by těžko někdo soudil, že bylo poměrně chladné počasí. Přesto závody měly dostatečný spád a náš malý stadion viděl spoustu pěkných výkonů.

Děkujeme všem rodičům za pomoc, tradiční úspěch slavil stánek s občerstvením zásobený i od maminek našich malých atletů. Kategorie minipřípravek měla svoje jasné lídry - Elišku Lackovou a Václava Marhoula z našeho oddílu. Poměrně silný ročník našeho oddílu - 2006, se projevil nejen velkou převahou závodníku z našeho oddílu ve strartovním poli a vítězstvím Karolíny Lackové a Matyáše Drobného v kategorii Elévů I. Podobně se vedlo ještě našim chlapcům v kategorii Elévů dva, kde zvítězil Ondřej Šátek i přes drobné zdravotní problémy, mezi děvčaty jasně dominovala Monika Florová z ŠSK Újezda nad Lesy a zdatně jí sekundovala další děvčata z tohoto oddílu.

Žákovské kategorie nabídly napínavý souboj o medaile v obou dívčích kategoriích, kde startovaly vždy 4 žákyně. Mladší žáci byli na startu dva starší žák jeden. Snad ke zvýšení počtu žáků, především z našeho oddílu pomůže opět otevření tréninkové skupiny i pro žáky.

Tradiční tečkou za vícebojem byly tradiční mixové štafety.

Kompletní výsledky, včetně štafet: výsledky.

Zpět

Vyhledávání

© 2016 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořeno službou Webnode