Krajský přebor žactva na Strahově

12.01.2020 22:50

12.1. se konaly přebory žákovských kategorií, kde jsme měli 12 účastníků. 6 dívek (Vája, Adina, Mája, Sára, Kačka a Veronika) a 6 chlapců (Matěj, Štěpán, Ondra, Vojta, Honza a Kryštof).

Naše atletika si sáhla opět na medailové pozice, a to zásluhou Vojty Šaška (koule) na medaily zlatou a Veronika Vrbová (300 m) na medaily bronzovou. Je to výsledek, který je vzpruhou do další trénikových dnů celé skupiny našich atletů.

Děkujeme všem, co usilovali o co nejlepší výsledek, i když se zrovna nepovedl podle jejich představ.

Je však škoda, že byl problém dát dohromady štafetové kvarteto dívek. Neochota startovat v kolektivní soutěži na krajském mistrovství je  pro trenéry demotivující a skvrnou na celém mistrovství. Nesmíme pořád zapomínat, že na kolektivní reprezenaci je říčanská atletika založena.

Děkujeme, že reprezentujete Říčany a medailistům ještě jednou gratulujeme!

Výsledky: https://online.atletika.cz/vysledky/41527

 

 

Kvalifikace na HM ČR ve vícebojích

víceboj, který se konal v Jablonci, byl  kvalifikací na mistrovství ČR. Náš oddíl měl zástupce a to tři starší žákyně Karolínu, Báru a Kristýnu a dorostence Tobiáše. Termín tohoto závodu bohužel způsobil to, že žákyně se nemohly poprat o medaile na krajském přeboru, který se konal ve stejný den v Praze.

Odvaha dívek a Tobiáše však zaslouží velkou pochvalu, protože ne každý se pouští do disciplín, které jsou součástí víceboje.

Strach? Na to nebyl čas, protože atmosféra byla silnější.

Výsledky, kterých naši reprezentanti dosáhli, zaslouží obdiv a respekt. Je to směr, který je po sportovní stránce ten správný a jediný a atletika jím začíná.

Děkuje vícebojařům za příkladnou reprezentaci!

Výsledky: https://online.atletika.cz/vysledky/41527

 

Krajské Přebory dorostu

Říčanská atletika se opět posunula v kategorii, a to do kategorie dorostenecké. I když to byla první soutěž říčanského dorostu, tak premiéra dopadla nad očekávání. Reprezentovaly nás sice pouze dvě dívky, a i když jsme nečekali, že by se mohly prosadit na medailové pozice, tak osobním rekordem Lucie Jonákové na 800m časem 2:21,19 jsme se mohli radovat ze stříbrné medaile. Je to úspěch, pod který se podepisuje Lucčino tréninkové úsilí a píle.

Veronika Pátková, která běžela 60mpř. a vrhala koulí si zdárně okusila atmosféru velkého závodu a doufáme, že v letní sezoně jí takové závody už tolik nepřekvapí.

 

Přejeme našim reprezentatkám do dalších závodů mnoho úspěchů!

Výsledky: https://online.atletika.cz/vysledky/41782/110

Zpět

Vyhledávání

© 2016 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořeno službou Webnode