Jarní atletické závody 2011 jsou za námi - výsledky zde!

22.05.2011 16:35

Stejně jako v loňském roce zahájil atletický oddíl Sokola Říčany a Radošovice letní závodní sezónu na dráze Jarními atletickými závody pro veřejnost. Na našem malém aletickém stadionku v Říčanech se sešlo bezmála 80 mladých závodníků. Závodilo se ve 4 kategoriích žactva ve věku 6 – 13 let ve čtyřech disciplínách – sprintu na 60m, ve skoku dalekém, v hodu kriketovým míčkem a ve vytrvalostním běhu na 300 – 600m. Díky krásnému slunečnému počasí, nadšení a chuti závodníků do vzájemného zápolení a v neposlední řadě i díky početné skupině fandů – maminek, tatínků a dalších se celé závodní dopoledne neslo ve velmi pohodové a přitom soutěživé atmosféře. Na závěr proběhly oblíbené nesoutěžní mix štafety 4 x 60m napříč kategoriemi, kdy bylo vytvořeno úctyhodných 13 štafetových družstev.

Všichni závodníci bez rozdílu věku a konečných výsledků ve startovní listině bojovali o každou vteřinu a centimetry a podávali chvályhodné výkony. Vítězové v každé kategorii a disciplíně, byli nakonec odměněni medailemi a diplomy, ostatní pak obdrželi pamětní listy.

Za výtečné výkony a hojnou účast patří pochvala všem zúčastněným sportovcům. Nemalé poděkování si zaslouží organizátoři akce z řad T.J. Sokol Říčany a Radošovice a zejména rodiče, kteří se do organizace aktivně zapojili - děkujeme.

  Podrobné výsledky disciplín ve všech kategoriích jsou k nahlédnutí zde : Vysledky - Jarni atleticke zavody_2011.xls (68,5 kB)         
 

Zpět

Vyhledávání

© 2016 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořeno službou Webnode